Om Halsnæs Sten og Grus ApS

I 2016 startede Roskilde Sten og Grus sammen med to erfarne parter, virksomheden Hundested Sten og Grus ApS – en søplads på Hundested Havn.

Sten var en mangelvare i Nordsjælland, og for at fremtidssikre leveringssikkerheden til vores kunder nord for København blev denne virksomhed etableret for at sikre en højere leveringssikkerhed i fremtiden. Dog har vi set vi kan imødekomme kunderne yderligere, så vi tog i efteråret, en beslutning om at tilgodese vores kunder bedst muligt, og valgte at gå aktivt ind i at komme tættere på størstedelen af kundekredsen i Nordsjælland.

Idet vi nu er rykket til Frederiksværk og derved tættere på kunderne, har det også medført kortere vej til materialerne og en del besparelse i transport, hvilket giver plus på både kilometer, miljøet og tiden, alt sammen noget der har en stor betydning i dagligdagen og på bundlinjen. Vi udvider materialesortimentet i takt med kundernes efterspørgsel og afsæt, og bestræber os på at være mest mulig leveringsdygtige i både Sø- og bakkematerialer, så hele Nordsjælland kan afhente ét sted. Derved blev konstellationen ændret og Hundested Sten og Grus bliver til Halsnæs Sten og Grus ApS.

Åbningstiderne på pladsen er mandag til torsdag fra kl. 6.00 til 15.00 og fredag fra 6.00 til 14.00

Kontakt venligst Pladsansvarlig Geert Pedersen på 20 76 51 58 med hensyn til det aktuelle varelager.

Se mere om pladsen på www.halsnaesstenoggrus.dk og følg os gerne på Facebook