Privat / mindre erhverv

Hos Roskilde Sten og Grus skal der være plads til alle – både de store entreprenører og vognmænd, mindre håndværksmestre med ladbil samt den private kunde med trailer som skal bruge lidt materialer til privaten.

Vi har Danmarks bredeste sortiment og en særskilt plads indrettet til trailerkunder og små lad biler. Her kan du nemt og enkelt blive betjent og læsset af en af vores medarbejdere.

Du har flere muligheder som ”mindre” kunde.

  • Læs på egen trailer – pris efter størrelse og mængde.
  • Levering af materialerne til oplyste adresse (via lastbil evt. med grab, vi er gerne behjælpelig med at finde en vognmand i dit område, der kan levere det ønskede materiale)
  • Levering af materialerne til oplyste adresse i bigbag som indeholder et tons (ligeledes her, kan vi henvise til en lokal vognmand der kan levere en bigbag til ønskede adresse)

Bigbags er en løsning som vinder mere og mere frem, da du meget nemmere kan håndtere og opbevare materialerne uden spild. Priserne finder du herunder.

Adfærd på pladsen

Det er vigtigt at du orienter dig, når du ankommer til pladsen, da der hele tiden er gennemkørsel af store lastbiler. Når man kører ind ad porten, ligger trailerpladsen til højre, så kør omgående ind på området, så du ikke holder i vejen og ring derefter til pladsmanden på 53551758. Nummeret står også på de ophængte skilte. Her vises hele fremgangsmåde på, hvordan du bliver læsset med det ønskede materiale. (se evt. anvisning og priser ovenfor).

Trailerregler / eget ansvar

Råstoffer (sten, grus, sand samt muldjord) vejer langt mere end hvad de fleste tror. 1 m3 grus/sten vejer ca 1500 – 1900 kg.
VI læsser det ønskede materiale på pladsen – og dette sker på eget ansvar og efter aftalte mængde. Du er som chauffør ansvarlig for at du ikke køre med overlæs.  RSG tager IKKE ansvar for om traileren kan holde til den mængde du har ønsket bliver læsset på traileren.

Totalvægt på en trailer
Totalvægten (T 500 = 500 kg) er det maksimale, som traileren må veje inklusive gods. Da tallene på trailerens vægttavle kan være fejlbehæftede eller utydelige, skal du altid rette dig efter, hvad der står på trailerens registreringsattest. Hvis du bliver standset af politiet og får vejet traileren, må den målte vægt ikke overstige totalvægten, der er angivet i registreringsattesten.
Der er ikke krav om bremser på anhænger med en totalvægt op til 750 kg. Anhænger med en totalvægt på over 750 kg totalvægt, men ikke over 3500 kg totalvægt, skal være forsynet med bremser. Anhængere på mellem 750 kg totalvægt og 1500 kg totalvægt skal være forsynet med en sikkerhedskæde eller wire, der ikke skal aktivere bremserne ved koblingsbrud.
Vejer anhængeren over 1500 kg totalvægt skal være forsynet med sikkerhedskæde eller wire, der aktiverer anhængerens bremsesystem i tilfælde at brud på tilkoblingen.

Hvis du bliver stoppet med en for tungt lastet trailer, kan du risikere at få en bøde. Størrelsen afgøres af, hvor mange procent overvægt, der er på traileren. Bøden er 75 kr. pr. procent overvægt, dog mindst 1.000 kr.

https://fdm.dk/biler/trailer-campingvogn/beregner-til-trailer-campingvogn

Kvalitet

Vi har igennem mange år oparbejdet en stor erfaring indenfor produktion af råstoffer til bl.a. betonindustrien, mørtelindustrien, asfaltindustri og til diverse anlægsarbejder. Vi producerer derudover specialprodukter til bl.a. golfbaner og permeable anlæg.

Vi ønsker at producere materialer der lever op til, vores erhvervskunder og private kunders forventning, og desuden til gældende standarder. Tilslag til beton er CE-mærket og vores produktion af tilslag er certificeret af Dancert og testes iht. gældende standarder, øvrige materialer analyseres lejlighedsvis.

Vores 0-8 mm bundsikring kvalitet II er deklareret og testes iht. kravene i AAB Bundsikring.  0-32 mm Drænmix er deklareret iht. RSG´s FPC system.

Øvrige materialer testes lejlighedsvis.

Certificering med et link til Dancert http://www.dancert.dk/certificerede-virksomhederpersoner/

Deklarationer, Analyseresultater m.v.

Ydeevnedeklarationer, deklarationer og analyseresultater kan rekvireres ved henvendelse til Kvalitetschef Annette Dueholm på ad@roskildestenoggrus.dk eller info@roskildestenoggrus.dk.

Råstofbogen

En lille bog om udnyttelsen af råstoffer i Danmark: hvad gør vi – og hvorfor? hvad kan vi gøre i fremtiden?

Download Råstofbogen