TCR Denmark er den nye kongeklasse indenfor Dansk motorsport. Her samles mange af de største navne for at dyste om hvem som er hurtigst på de danske racerbaner i 2021. Du kan læse mere om serien og se løbskalenderen på www.tcr-denmark.com
Teamet InSight Racing @InsightracingDK med Martin Jensen som styrmand, har igennem mange år været en del af dansk motorsport og har igen i år, et tæt samarbejde med Alfa Romeo som stiller med 3 nye Giulietta modeller, der alle er opdateret til den nye sæson.
Roskilde Sten og Grus ApS har valgt at støtte det danske talent Jacob Mathiassen som sidste år vandt to heatsejre og sluttede på en samlet femteplads i mesterskabet. Som en del af sponsor gruppen kan vi med stolthed følge med når TCR Denmark brager over skærmen på TV2 sport.
Sæsonen startede rigtig godt ved generalprøven for Jacob Mathiassen og Insight Racing ved sin første officielle test på www.fdmjyllandsringen.dk Testen gav et godt første indtryk for Jacob Mathiassen.
Vi ser frem til at følge Jacob tæt og det professionelle team der står bag ham. Du kan følge Jacob via hans Facebook side https://www.facebook.com/jacobmathiassenfansite